Watersportcentrum Vlietland
mei 7, 2017
Teambuilding op Vlietland
maart 4, 2018
Laat alles zien

Extreme Watersport gaat het 2e Jaar ook open !

Bent u opzoek naar een activiteit voor uw bedrijfsuitje, maar wilt u eens wat anders dan standaard?
Dan helpt Extreme Watersport u graag verder!
– Flyboard.
 
Flyboarden is uniek binnen de watersport. Je hebt geen ervaring of kracht nodig om hier plezier uit te hebben. Dit betekent dat iedereen ermee om kan gaan, ongeacht hoe oud of hoe fit je bent!
 
Het enige wat je nodig hebt is een korte introductie en een zwemvest. Deze krijg je van een van onze instructeurs voordat je begint met Flyboarden. Heb je dit achter de rug, dan ga je het water in om de talloze mogelijkheden van het Flyboard te ontdekken!
 
– Hoverboard.
 
Altijd al eens een boardsporten willen proberen? Door de begeleiding van een van onze ervaren instructeurs is het mogelijk dit te proberen! Op waterkracht op en boven het water vliegen met een Hoverboard. Door je gewicht te verplaatsen kan je bewegen boven het water en kan je snelheden behalen tot wel 30 kilometer per uur.
 
U krijgt een korte introductie en een zwemvest van een van onze instructeurs voor dat u op het board stapt. Wel is hetHoverboarden lastiger dan flyboarden!
 
– Jetpack.
 
Met een Jetpack vliegen was vroeger alleen in films mogelijk. Vanaf nu kan iedereen vliegen met een Jetpack op waterkracht.
Een Jetpack is een apparaat die als een rugzak op de rug gedragen wordt en word bestuurd met 2 hendels. Ivm de veiligheid heeft de instructeur de controle over het gas
Jetpacken is lastiger te leren dan Flyboarden of Hoverboarden maar dat maakt het net zo spectaculair!
 
Het is een uitdaging om te kunnen vliegen met een Jetpack. De combinatie van evenwicht zoeken en de besturing blijkt in de praktijk lastig te zijn. Bent u een echte Extreme Watersporter? Pak dan uw kans!
 
– Peddleboarden.
 
Vind u het heerlijk op het water maar is het bovenstaande u net te dol? Dan hebben wij ook Peddleboards voor u klaar liggen. Heerlijk zelf het tempo bepalen en toch met volle teugen genieten van de rust op het water op een sportieve manier. Of lekker dobberend genieten hoe uw collega’s de Extreme sporten uitproberen? Dit is allemaal bij Extreme Watersport mogelijk! 
 
 
Wij hopen u voldoende geinformeerfd te hebben m.b.t onze activiteiten.
Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u die altijd stellen via:

Contact informatie

Rietpolderweg 1C
2226 BM Leidschendam
Recreatiegebied Vlietland

+31 (0) 6 – 547 10 470

info@extremewatersport.nl

2 Comments

  1. Dennis van Duijvenbode schreef:

    Helemaal mee eens !

  2. Alexander de Roodt schreef:

    Leuk artikel ! Ik kom graag op je Website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *