Waterfront
mei 2, 2017
Extreme Watersport
mei 6, 2017
Laat alles zien

Vlietzicht Restaurant te Schipluiden

vlietzicht

Welkom bij restaurant Vlietzicht in Schipluiden

Verscholen in de natuur tussen Rotterdam en Den Haag ligt Vlietzicht, een sfeervol restaurant in Schipluiden met prachtig uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden. Door onze natuurrijke en enigszins verborgen locatie op steenworp afstand van de Randstad, wordt Vlietzicht omschreven als ‘’een goed bewaard geheim’’. Bij ons kunt u het hele jaar door ontspannen genieten van een uitgebreide en eerlijk geprijsde lunch-, brunch– en dinerkaart of van een feestelijk high-tea arrangement.
’s Zomers bent u van harte welkom op ons terras en verhuren wij verschillende vaartuigen om door De Vlietlanden te varen en ‘s winters heeft u vanuit ons warme restaurant zicht op een schitterend winterlandschap.
Ontbijten, lunchen en dineren in de prachtige omgeving van Maassluis en Vlaardingen

Restaurant Vlietzicht is gelegen in het prachtige natuurgebied Midden-Delfland. En tussen al dit natuurschoon komt u vanuit Maassluis, Vlaardingen, Rotterdam of Den Haag langs voor een heerlijk ontspannen lunch of borrel. Optimaal genieten in de Nederlandse natuur, dat is wat restaurant Vlietzicht u te bieden heeft!

Over Vlietzicht

Al sinds 1925 is Vlietzicht een horecagelegenheid. In die tijd was Vlietzicht niet meer dan een huiskamer waar een borreltje werd verstrekt aan mensen die voorbij kwamen over de kade. Inmiddels is Vlietzicht een restaurant met een uitgebreide kaart voor zowel brunch, lunch als diner. Daarnaast verwelkomen wij u graag voor een high-tea, receptie of barbecue.

Wat door de jaren heen niet veranderd is, is de prachtige natuurrijke omgeving van Vlietzicht. Met uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden is het ’s zomers op terras of op één van onze twee terrasboten heerlijk genieten. Ons terras wordt ook wel ‘’het mooiste plekje van het Westland’’ genoemd. Niet voor niets hebben wij de eerste prijs in de AD terrassentest gewonnen.

Rust en Ontspanning

Door de rustgevende omgeving en de ontspannen sfeer is Vlietzicht erg populair onder mensen uit de drukke Randstad. Hoewel Vlietzicht makkelijk te bereiken is vanuit zowel Rotterdam als Den Haag, waan je jezelf bij ons ver weg van de stad. Om onze gasten nog meer van de omliggende natuur te laten genieten, verhuren wij (vissers)boten, kano’s en waterfietsen. Deze kunt u vooraf reserveren of ter plekke huren voor een eerlijke prijs.

In de winter kunt u bij ons genieten van heerlijke winterse gerechten. Vanuit ons warme restaurant heeft u tegelijkertijd een goed uitzicht op het mooie winterse landschap en op –wanneer het hard genoeg heeft gevroren- passerende schaatsers.

Sinds 1991 staat Vlietzicht onder leiding van Louis en Marleen Mulder. Samen met hun team zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *