Waterfront
mei 2, 2017
Laat alles zien

Vrijgezellenfeest FlyBoarden

Flyboarden
Laat de vrijgezel zich nog een laatste maal een superheld voelen. Flyboarden is de beste activiteit om samen met de vrijgezel te doen. Erg leuk om zelf te doen, maar nog leuker om de vrijgezel van enkele meters hoog te zien vallen.

Onze activiteiten zijn erg leuk voor groepen, wij maken uw Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of Teambuilding een geslaagde ervaring.

Ongelooflijk, maar flyboarden overtreft werkelijk alle verwachtingen. Je weet niet wat je meemaakt wanneer jij je aan deze bijzondere watersport overgeeft. Je kan spectaculaire duikvluchten maken, maar ook een flink eind door de lucht vliegen. Leer het van een gekwalificeerde instructeur en ga daarna snel zelf aan de slag tijdens een adrenaline verhogend teamuitje, een heftig en stoer vrijgezellenfeest of een actief vriendenuitje

Een flyboard bestaat uit een jetski en twee schoenen met kleine motoren waarop een slang aangesloten is die het water opzuigt en daarna door de motoren naar buiten blaast. Door deze gigantische waterkracht kun je prachtige capriolen maken. Extreem? Dat kun je wel stellen. Met sprongen voor- en achteruit tot maar liefst 10 à 12 meter hoog heeft iedereen het nakijken.

Een nieuwe en extreme outdoor activiteit die je nog lang bij zal blijven. Nederland telt slechts enkele locaties, maar er zijn ook mogelijkheden om op locatie langs te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *