Flyboarden
Vrijgezellenfeest FlyBoarden
april 29, 2014
vlietzicht
Vlietzicht Restaurant te Schipluiden
mei 3, 2017
Laat alles zien

Waterfront

Wat heeft u te vieren? Een aantal jarig bestaan? Een goede zakendeal? Of werkt u aan uw teambuilding? Het maakt ook eigenlijk niet uit. Bij ons bent u voor elke gelegenheid welkom. Om feest te vieren, om gezellig samen te zijn en/of serieus te netwerken. Wij organiseren bijvoorbeeld graag een borrel, lunch, diner, buffet of barbecue voor u. Voor een onvergetelijke, feestelijke dag! Liever een privéruimte, voor de serieuzere zaken? Onze Havenzaal is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen of seminars. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer prettig zakendoen. Laat u ons weten wat uw wensen zijn? Dan zorgen wij altijd voor een passende aanbieding!

WATERFRONT VLIETLAND SINDS 1989

Het prachtige recreatiegebied Vlietland wat we nu kennen, was vroeger een weiland waar koeien in graasden. In 1989 ontstond er een meer, waaraan Waterfront Vlietland als houten snackkeet begon. Enkele jaren later brandde deze af. Gelukkig besloten we in 1994 de eerste steen te leggen van een nieuw concept: een goed, kwalitatief restaurant met de relaxte sfeer van een strandtent. Die kent iedereen nu het als hét bijzonder populaire restaurant van Vlietland. En die rust van de natuur, die merk je nog altijd.

ETEN, BORRELEN, ZAKENDOEN EN FEEST VIEREN BIJ WATERFRONT VLIETLAND

Bij Waterfront Vlietland geniet je in de natuur van heerlijke gerechten. Lunchen, dineren, snacken en borrelen doe je in dit relaxte restaurant. Heeft u iets te vieren? Of wilt u een serieuze zakenlunch organiseren? U bent welkom! Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *